Върни си лятото!

Върни си лятото!

"Ситуацията с Covid-19 остава несигурна..."
Звучи ти познато? Така започват всички новини и съобщения в момента, нали?
Е, ние ти предлагаме нещо по-различно!

 

Какво означава това?

При записване за нашите плавания вече имаш възможност да промениш датата си на резервация до 30 дни преди нейното начало - гъвкаво, лесно и безплатно! Алтернативно, може да получиш ваучер на стойността на резервацията, който да използваш в удобен момент и за каквото плаване пожелаеш! 

Стараем се да ти предоставим сигурност и възможност за една уникална почивка.

 

 

Защо точно там?

С над 250 слънчеви дни в годината и 6 месеца със средна температура над 25 градуса, изобилие от красиви, близко разположени острови, първокласни плажове и живописни пристанища, Гърция е без аналог, когато говорим за плавания с яхти. В избраните от нас дестинации, времето е лятно през септември и дори през октомври. А през ноември тепърва започваме с риболова, обученията и състезанията...

Върни си лятото! И ако поради някаква причина, резервацията ти не може да се изпълни до зима 2020, просто я използвай в удобен момент през 2021!

 

 

Какви са предимствата?


Сравнено с хотел, една ветроходна яхта (или катамаран), предлага много повече сигурност във време на пандемия! Пътувате с малка група от хора, в общия случай близки и семейство и контактът ви е ограничен без видими забрани и рестрикции. Същевременно, общите площи, басейните и хотелите се очертават като рискови за неопределен период от време... Но Средиземно море предлага много място за охлаждане в топлите, слънчеви дни! Всеки ден в нов, непокътнат залив, въоръжени с маска (ама за гмуркане)!

Без значение дали сте сами или с цяла компания, дали можете да управлявате яхта или искате само да се возите и да почивате - ние можем да осигурим лодката, капитана и незабравимо преживяване в уникалните морета на Гърция! 

 

 

Обещаваме ти едно незабравимо лято през 2020 въпреки всичко!

 

Как да резервирам?

 

Индивидуални резервации и групи до 6 души Групи над 6 души

Ако си самотен пътешественик, с половинка или с малка компания, можеш да се възползваш от нашите готови маршрути.

Запази своите места и се наслади на едно перфектно организирано безгрижно плаване до някоя от специлано подбраните ни дестинации!

Ако сте цяла компания, ние ще организираме плаване изцяло според вашите нужди! Дестинацията, лодката и маршрутът ще бъдат по ваш избор. Разполагаме с огромна база от яхти и гарантираме оптимална цена според желанията на компанията.

Задайте ни своите предпочитания и ние ще се погрижим за останалото! 

Виж нашите готови предложения тук! Организирай плаване за цялата компания бързо и лесно тук!

 

 

Към момента Гърция е една от слабо засегнатите от Covid-19 държави. В момента границите на страната са затворени и решението на властите е те да останат така до средата или края на месец юни. Силно вероятно е за граждани на засегнати държави от Западна Европа, забраната да важи през цялата година. България е в "зеления списък", което означава, че споре настоящите планове на правителството, райска Гърция ще бъде достъпна за нас от началото на месец юли. 

За актуална информация, може да следите нашата Facebook страница.