Подаръчни ваучери

1
Запитване
    Цена на пасажер
  • 250€

След несигурния сезон 2020 и многото провалени или променени планове, излишни разходи и негативни емоции, ние от SP Sailing Ви предложихме гъвкави възможности за закупуване на ваучери и така много наши клиенти се възползваха от тях през сезон 2021, който беше доста натоварен от към плавания и хубави емоции. Очакваме сезон 2022 и следващото лято с огромно нетърпение и сме сигурни, че пак ще Ви предложим страхотни плавания! Щастливи сме, че успяхме да осъществим всички нашите плавания през 2021 и вече започнахме записвания за лято 2022. Ела и ти на борда с SP SAILING

 

 

 

През 2022 планираме интересен и вълнуващ календар с както с нови дестинации, така и с познати, и обичани от нас места. Както винаги, ще предложим по нещо за всекиго - спокойни ваканционни плавания, риболовни емоции, възможности за обучение, както и по-екстремни и състезателни преживявания.

Същевременно, осъзнаваме колко трудно стана планирането на една почивка и рисковете, с които се сблъскваме, когато искаме да направим резервация и просто да отидем някъде. Поради тази причина, решихме да осигурим на всички, които желаят да плават с нас максимална гъвкавост и сигурност.  

Предлагаме Ви три вида безсрочни ваучери за плавания в Гърция, Хърватска или други екзотични дестинации по света с ветроходен катамаран или еднокорпусна яхта!

 

 

Ваучерите са в 3 ценови варианта, в левовата равностойност на:

  • 250 евро
  • 350 евро.
  • 500 евро.

като цените са с включен ДДС.

 

Ваучерите мога да се използват за всички наши продукти, които ще бъдат обявени за съответния период на годината:

  • Туристически плавания
  • Риболовни екскурзия
  • Обучения за трупане на опит в управлението на катамарани или еднокорпусни яхти

 

Имате пълна гъвкавост - ваучерът може да се използва за което и да е от нашите предложения, за дата по Ваш избор. Ако стойността на избраното плаване не се покрива напълно от ваучера, разликата се доплаща.

В случай че стойността на ваучера е по-висока от стойността на плаването, разликата в сумите не се губи, а може да я използвате като кредит за друго плаване по Ваш избор.

Ваучерите могат да се ползват без ограничение в срока, възможност, която Ви осигуряваме, за да Ви дадем спокойствие в тези несигурни времена.

Освен всичко друго - перфектният подарък за Вас и Вашите близки, без да се налага досадно обикаляне по магазини, без стрес и притеснения от всякакъв тип. Единственото, което е нужно да направите е да се свържете с нас!

 

Надяваме се да се видим в морето и догодина. Дотогава - бъдете здрави! Екипът на SP Sailing Ви пожелава Весели Празници!